Een smakelijke dwaling tussen zin en onzin, zin hebben, zin maken en zin geven

De gastvrouw van de avond zit vol goede moed. Met een prachtig programma en alle geloof in de goedheid van de mens zal zij vanavond het langvingerig spookdiertje van zijn ondergang redden. Maar naar mate de avond vordert, de gasten zich niet gedragen zoals ze zouden moeten en er steeds meer mis gaat, rijst de vraag: heeft dit zin?!

ZIN is een benefietevenement dat aan zinloosheid ten onder dreigt te gaan – tot uit onverwachte hoek existentiële redding komt. ZIN speelt met tijdloze zingevingsvragen over het leven in het algemeen en over het redden van de wereld in het bijzonder. Er is een lied en er zijn pannenkoeken. ZIN is een smakelijke dwaling tussen zin en onzin, zin hebben, zin maken en zin geven.

Deze voorstelling is een onderzoeksproject binnen de Nieuwe makersregeling van Annelies Appelhof en Karlijn Sonderen Smit.

Onzin, diertjes, benefiet
CONCEPT KARLIJN SONDEREN SMIT, ANNELIES APPELHOF GECREËERD DOOR ANNELIES APPELHOF SPEL ARIADNA RUBIO LLEO, ANNELIES APPELHOF DRAMATURGIE AUKJE VERHOOG MUZIEK REINIER VAN HARTEN SCENOGRAFIE CALLE DE HOOG KOSTUUMS NICKY NINA DE JONG VIDEOGRAFIE ASTRID VAN DER VELDE SPELREGIE SANNE NOUWS EINDREGIE RENÉ GEERLINGS LICHTONTWERP IRIS RODENBURG TECHNIEK IRIS RODENBURG

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *